>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusi Android rikkoo puhelinyhteydet – Google korjaa parhaillaan ongelmaa

Manu Pitkänen

Uusi Android rikkoo puhelinyhteydet – Google korjaa parhaillaan ongelmaa
Isot ohjelmistopäivitykset tuovat väkisinkin mukanaan ongelmia, vaikka laadunvalvontaan panostettaisiin kuinka paljon tahansa. Tämä on nähty esimerkiksi uuden Android 8.0 Oreon kohdalla.

Koska Android 8.0 Oreon käyttöjärjestelmä (kuvatiedostot) on saatavilla lähinnä Nexus- ja Google Pixel -puhelimille, ei mitään massiivista bugiepidempiaa ole päässyt syntymään. Nexus- ja Pixel-puhelimien omistajat ovat kuitenkin kertoneet ongelmista langattomien yhteyksien kanssa. Esimerkiksi matkapuhelinverkkoyhteys on saattanut aktivoitua yllättäen, vaikka dataa olisi tarkoitus siirtää Wi-Fi-verkon yli.

Lisäksi Nexus- ja Pixel-puhelimien omistajat ovat kertoneet Android Oreon aiheuttavan toisenkin ongelman. Kun datasiirtorajoitus tulee vastaan, katkaiseen puhelin kaikki matkapuhelinyhteydet. Siis pelkkä datasiirto ei katkea, vaan kaikki matkapuhelinyhteydet tekstiviestit ja puhelut mukaan lukien. Google on kertonut olevansa tietoinen ongelmasta ja se työskentelee parhaillaan ongelman korjaamisen parissa.Jos lataa päivityksen ensimmäisten joukossa, kannattaa siis aina varautua pieniin ongelmiin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.