Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple esitteli Watch Series 3:n – Kauan kaivattu ominaisuus vihdoin mukana

Manu Pitkänen

Apple esitteli Watch Series 3:n – Kauan kaivattu ominaisuus vihdoin mukana
Apple esitteli tänään Apple Parkin Steve Jobs Theater -auditoriossa järjestetyssä lehdistötilaisuudessa kolmannen sukupolven Apple Watch -älykellon.

Apple Watch Series 3:ssa uutta on tuki LTE-yhteyksille eli kello kykenee siirtämään dataa itsenäisesti matkapuhelinverkon yli. Loppukäyttäjän kannalta ominaisuus tarkoittaa siis sitä, että älykello voi toimia tiedonsiirron osalta täysin itsenäisesti eikä Apple Watch siis tarvitse enää iPhonea parikseen. Mikäli lenkkeilijä haluaa kuunnella Apple Watchin kautta musiikkia esimerkiksi Spotifysta, ei hänen enää tarvitse ottaa iPhonea mukaan tiedonsiirron mahdollistamiseksi eikä musiikkia tarvitse ladata kelloonkaan valmiiksi.

Kolmannen sukupolven Apple Watch käyttää samaa puhelinnumeroa kuin iPhonekin, joten esimerkiksi iMessage-viestit tulevat laitteeseen oikein.

Ulkonäöllisesti Apple Watch Series 3 muistuttaa aikaisempia Watch-malleja – suurin ero on digitaalisen kruunun päähän lisätty punainen tehosteväri. Uutta on kuitenkin puhelimen sisällä muutakin kuin LTE-tuki. Esimerkiksi järjestelmäpiirissä on siirrytti uuteen kaksiytimiseen prosessoriin, joka on 70 prosenttia aikaisempaa nopeampi. Lisäksi kelloon on lisätty uusi W2-piiri, joka vähentää lyhyen kantaman langattoman tiedonsiirron aiheuttamaa virrankulutusta.Erilaisia ranneke- ja värivaihtoehtoja on luonnollisesti jälleen lukuisia, joista löytynee jokaiseen makuun sopiva vaihtoehto. Apple jatkaa yhteistyötä Watchin rannekkeissa Niken ja Hermesin kanssa. Apple Watch Series 3 tulee myyntiin 22. syyskuuta 399 dollarin hintaan.

Matkapuhelinverkkotuella varustettu Series 3 -kello tulee saataville vain kourallisessa maissa. Suomessa kello tulee myyntiin ilman LTE-tukea (329 dollaria).


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja