Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Näin toimivat Applen animojit

Manu Pitkänen

Näin toimivat Applen animojit
Applen insinöörit ovat keksineet iPhone X:n TrueDepth-kamerajärjestelmälle sekä hyödyllistä että vähemmän hyödyllistä – tai sanotaanko viihteellisempää – käyttöä. FaceID-kasvojentunnistus kuuluu varmasti ensinnä mainittuun kategoriaan. Jälkimmäiseen luokkaan voisi taas laskea mukaan uudet animojit.

Animojit ovat käytännössä animoituja emojeita. Syy miksi animojien toteutukseen tarvitaan TrueDepth-kameraa on siinä, että käyttäjä voi hyödyntää omia kasvojenliikkeitä kolmiulotteisten emoji-kasvojen animointiin. Samalla käyttäjä voi äänittää ääniviestejä, jolloin animojit toimivat kuin 2000-luvun alun chat-televisio-ohjelmien puhuvat päät. Mukana on joukko eläinhahmoja, yksisarvinen, robotti sekä tietysti kakkakasa.

Apple kokeili interaktiivisia viestittelyä jo Apple Watchin tapauksessa. Älykello mahdollisti esimerkiksi omien sydämenlyöntien lähettämisen omalle rakkaalleen, joka tuntee sykkeen omassa ranteessa Taptic Engine -moottorin ansiosta.

Animoji-viestejä voi lähettää ja vastaanottaa Applen iMessage-viestipalvelun kautta.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja