Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google paljasti uusien Pixel-puhelimien esittelypäivän

Matti Vähäkainu

Google paljasti uusien Pixel-puhelimien esittelypäivän
Nyt kun Applen tämän vuoden älypuhelinmallit on julkistettu, niin on aika siirtyä keskittymään myös muun mobiilimaailman laitteisiin. Google onkin ottanut tilaisuuden haltuunsa ja paljastanut, että sillä on kerrottavaa muutaman viikon päästä.

Google on julkaissut verkkosivun, jossa se kysyy "mietitkö puhelimen vaihtamista?" ja tarjoaa kertomaan lisää lokakuun 4. päivä sähköpostiosoitteeseen. Tietysti tämä ei ole sataprosenttinen vahvistus uusista Google-puhelimista, mutta käytännössä kyseessä on vahvistus, että uudet Pixel 2 -puhelimet esitellään kyseisenä päivänä.

Yhtiö on julkaissut YouTubessa tänään myös uuden (oheisen) videon, jossa kiusoittelee lisää puhelimen vaihdoksella. Funny you should ask -videolla simuloidaan vanhaan älypuhelimeen turhautuneiden Google-hakuja, johon vastauksena on tietysti lokakuun 4. päivä esiteltävät laitteet.

Google ei ole vielä lähettänyt lehdistölle kutsuja tilaisuuteen, joten tässä vaiheessa ei ole tiedossa missä kyseinen lehdistötilaisuus järjestetään, mutta todennäköisesti sitäkään tietoa ei tarvitse enää odottaa kauaa.Sitten jääkin kysymykseksi, riittääkö kansalla yhtä paljon mielenkiintoa Pixel-puhelimille kuin Applen uutuuksille?Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja