Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Täältä löytyy kallein iPhone X, Suomikin kalleimpien joukossa

Puhelinvertailu

Täältä löytyy kallein iPhone X, Suomikin kalleimpien joukossa
Applen tiistaina esittelemä iPhone X on mullistanut omenayhtiön älypuhelinlinjaston täysin. Uusi puhelin sisältää muun muassa liki kokopaneelin kattavan kosketusnäytön, mutta ei lainkaan sormenjälkilukijaa tai kotinäppäintä.

Uutuus on luonnollisesti kerännyt valtaisasti kiinnostusta, ja jo ennen sen julkistusta huhut kertoivat, että Applella on ongelmia tuottaa laitetta kovinkaan suurella kapasiteetilla. Niinpä julkaisupäivä painui aina marraskuulle asti ja hinta puolestaan nousi historiallisen korkeaksi.

Applen tilaisuudessa dollarihinnoista kerrottiin alkaenhinta tietysti jenkkihinta, joka on 999 dollaria. Huiman kallis hinta ei pidä edes sisällään sitä, että kyseessä on 64 gigatavun edullisin versio maailman edullisimmilla iPhone-markkinoilla.

Jos Yhdysvalloissa iPhone X on verrattain halpa, niin missä laite on sitten suhteellisesti kalleimmillaan? Kuten suomalaiset varmasti osaavat arvata, niin kotimaassa iPhonen hinta on yksi maailman kalleimmista.

Halvimmillaan iPhone X:n saa Suomessa 1179 euron hintaan eli edes suora muunnos dollareista euroihin ei ole riittävä. Nykykurssilla tämä tarkoittaa sitä, että dollarihinta on muutaman kymmenen sentin yli 1400 Yhdysvaltain dollaria.Yli 40 prosenttia kalliimpi hinta ei kuitenkin tarkoita, että kyseessä on maailman kallein iPhone X. Itseasissa jopa Tanskassa laite on hieman kalliimpi, mutta varmistuneista hinnoista kallein iPhone X löytyy tällä hetkellä Unkarista, jossa hinta on 1250 euroa eli n. 1485 dollaria.

Brittilehti The Telegraph on kertonut kalleimmista, ja halvimmista, uusista iPhone-malleista. Sen jutusta löydät mm. kartan, joka kertoo hinnat maittain.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja