Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Conan O'Brien hauskuutteli Applen Face ID:llä

Puhelinvertailu

Conan O'Brien hauskuutteli Applen Face ID:llä
Apple aina aika ajoin muuttaa iPhonen toimintatapoja niin radikaalisti, että se saa kuluttajat kyseenalaistamaan maailman arvokkaimman yhtiön kehityssuunnan. Useimmiten lopulta kaikki kääntyy, ainakin jokseenkin, positiiviseksi, ja vaikkapa kuulokeliittimen poistuminen viime vuonna ei jaksa enää ihmetyttää tällä kertaa.

Tämän vuoden iPhone X -mallin suurin uudistus oli valtaisa näyttö, joka valloitti tilan myös kotinäppäimeltä ja Touch ID -sormenjälkilukijalta. Niinpä uutuusmallissa lukituksen avaaminen tapahtuu Face ID -kasvojentunnistuksella. Teknologiassa on omat ongelmansa, mutta koomikko ja talk show -juontaja Conan O'Brienin sketsi keskittyy hieman vähemmän realistiseen ongelmaan.

Conanin sketsissä Applen Craig Federighi kysyy lehdistötilaisuudessa kysymyksiä Face ID:hen liittyen. Kysymykset kuitenkin päätyvät aina tavalla tai toisella puhelimen omistajan pään tai naaman irroittamiseen, nukkuvan käyttäjän naamalla avaamiseen tai muuten irstaaseen tapaan päästä käsiksi toisen käyttäjän iPhone X -laitteeseen.Todellisuudessa Apple on vakuuttanut, että Face ID:ta on erittäin vaikea huijata. Vain yksi miljoonasta kasvosta kelpaa tunnistukselle, jonka lisäksi silmät pitää olla auki ja kuva tai edes 3D-mallinnos kasvoista ei riitä huijaamaan Face ID:tä. Yksi potentiaalinen ongelma paljastuu myös Conanin videolta, sillä laite tukee vain yhtä kasvoa, joten laitteen jakaminen on hankalampaa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.