Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S9 kykenee kuvaamaan superhidastevideota

Manu Pitkänen

Galaxy S9 kykenee kuvaamaan superhidastevideota
Galaxy Note 8 on saatu vasta markkinoille, mutta nyt jo spekuloidaan Galaxy S9:n teknisillä ominaisuuksilla. Odotukset ovat tietysti korkealla – aivan kuten joka ikinen vuosi.

Korealaisen ETNewsin lähteiden mukaan Samsung kehittäisi parhaillaan uutta kennoteknologiaa, jonka avulla Galaxy S9:n kamera kykenisi kuvaamaan videota peräti 1000 FPS:n kuvataajuudella. Väite ei sinällään vaikuta täysin tuulesta temmatulta, sillä Sony julkaisi jo tänä vuonna Xperia XZ1:n, joka sisältää kolminkertaisesti pinotun kennon. Patentoidun teknologian avulla Xperia XZ1 kykenee kuvaamaan 720p-tasoista videota 960 FPS:n kuvataajuudella.
Ei siis liene mahdotonta, että Samsung olisi myös kehittänyt vastaavanlaisen ratkaisun, joka pystyy kuvaamaan videota 1000 FPS:n kuvataajuudella.

Samsung lisännee puhelimeen myös Galaxy Note 8:sta tutun kaksoiskamerajärjestelmän. Jää nähtäväksi saako Samsung näyttöön integroidun sormenjälkilukijan valmiiksi ensi kevääseen mennessä, kuten on uumoiltu. Järjestelmäpiiriksi valikoitunee Qualcommin Snapdragon 845 sekä Samsungin itse kehittämä Exynos-piiri.

Alla olevassa videossa demonstroidaan millaista jälkeä Xperia XZ Premium kykenee kuvaamaan Super slow motion -tilassa.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja