Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S9 kykenee kuvaamaan superhidastevideota

Manu Pitkänen

Galaxy S9 kykenee kuvaamaan superhidastevideota
Galaxy Note 8 on saatu vasta markkinoille, mutta nyt jo spekuloidaan Galaxy S9:n teknisillä ominaisuuksilla. Odotukset ovat tietysti korkealla – aivan kuten joka ikinen vuosi.

Korealaisen ETNewsin lähteiden mukaan Samsung kehittäisi parhaillaan uutta kennoteknologiaa, jonka avulla Galaxy S9:n kamera kykenisi kuvaamaan videota peräti 1000 FPS:n kuvataajuudella. Väite ei sinällään vaikuta täysin tuulesta temmatulta, sillä Sony julkaisi jo tänä vuonna Xperia XZ1:n, joka sisältää kolminkertaisesti pinotun kennon. Patentoidun teknologian avulla Xperia XZ1 kykenee kuvaamaan 720p-tasoista videota 960 FPS:n kuvataajuudella.

Ei siis liene mahdotonta, että Samsung olisi myös kehittänyt vastaavanlaisen ratkaisun, joka pystyy kuvaamaan videota 1000 FPS:n kuvataajuudella.

Samsung lisännee puhelimeen myös Galaxy Note 8:sta tutun kaksoiskamerajärjestelmän. Jää nähtäväksi saako Samsung näyttöön integroidun sormenjälkilukijan valmiiksi ensi kevääseen mennessä, kuten on uumoiltu. Järjestelmäpiiriksi valikoitunee Qualcommin Snapdragon 845 sekä Samsungin itse kehittämä Exynos-piiri.Alla olevassa videossa demonstroidaan millaista jälkeä Xperia XZ Premium kykenee kuvaamaan Super slow motion -tilassa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja