Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HS testasi: Suomalaisyhtiö yrittää syrjäyttää älypuhelimien panssarilasit

Manu Pitkänen

HS testasi: Suomalaisyhtiö yrittää syrjäyttää älypuhelimien panssarilasit
Suomalainen WellBiit ilmoitti elokuun lopulla tuoneensa markkinoille yhtiön BlueBiit-tuotemalliston alla myytävän NanoGo-pinnoitetuotteen, jonka avulla voi suojata esimerkiksi oman älypuhelimensa suojalasia rikkoutumiselta. Helsingin Sanomat testasi tuotteen.

NanoGo on nestemäinen tuote ja sitä myydään imeytettynä puhdistusliinaan kaltaiseen liinaan. Hinkkaamalla liinaa puhelimen puhdistetulle lasille, pitäisi näytön päälle muodostua erittäin ohut piidioksidikiteistä koostuva pinnoite, joka suojaa puhelimen näyttöä mekaaniselta kulutukselta ja lialta. Hinkkauksen jälkeen pinnoitteen pitäisi antaa kuivua näytöllä 10 tunnin verran, mutta jo tunnin jälkeen laitetta voi alkaa käyttää normaalisti.

Nestemäinen pinnoite toimii käytännössä samalla tavalla kuin esimerkiksi niin sanotut panssarilasit. Pinnoitteen etuna on kuitenkin se, ettei siitä synny ilmakuplia. Sen käyttö ei muutenkaan näy ulkopuolelle mitenkään. Helsingin Sanomat heittivät NanoGolla käsiteltyä puhelinta kivilaatalle ja talloi näytön päälle, mutta näyttö pysyi siitä huolimatta ehjänä.



NanoGo ei ole markkinoiden ainoa nestemmäinen näyttösuojus. Kilpailevia tuotteita ovat Insmant Nano Liquid ja Kristall Liquid Nano.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.