>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tätä on odotettu – Gmail osaa nyt linkittää puhelinnumerot ja osoitteet

Manu Pitkänen

Tätä on odotettu – Gmail osaa nyt linkittää puhelinnumerot ja osoitteet
Monet mobiilisovellukset ovat jo vuosia osanneet tunnistaa tekstin joukosta puhelinnumerot ja muuttaa ne automatisoiduisti hyperlinkeiksi, joita painamalla numero avatautuu puhelinsovelluksessa. Yksi ei ole kuitenkaan tähän operaatioon taipunut, Googlen Gmail-sähköpostiohjelma.

Googlen ohjelmistikehittäjät voivat kuitenkin nyt vetää to-do-listastaan viivan tämän ominaisuuden yli, sillä juuri julkaistun päivityksen asentamisen jälkeen Gmail tunnistaa automaattisesti puhelinnumerot sekä osoitteet. Puhelinnumerolinkkiä painamalla numero avautuu oletuspuhelinsovelluksessa ja puhelu käynnistyy. Osoitetta painamalla käyttäjä ohjataan vuorostaan Google Mapsiin, joka näyttää osoitteen kartalla.

Ominaisuus toimii Gmailin ja Inboxin Android- ja iOS-sovelluksissa. Molempien palveluiden web-versiotkin osaavat tehdä linkitykset osoitteille ja puhelinnumeroille.

Google kertoo päivityksen käyttöönotossa kestävän noin kolme vuorokautta. Ei siis kannata ihmetellä jos linkitykset eivät aivan vielä toimi.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.