Huawei pilaili Applen kasvontunnistuksella

Puhelinvertailu

Huawei pilaili Applen kasvontunnistuksella
Huawei on julkaissut sosiaalisessa mediassa videon, jossa se pilailee Applen, ja erityisesti sen uuden kasvojentunnistusominaisuuden, kustannuksella.

Lyhyellä videolla nähdään pellenaama pomppimassa puhelimen näytöllä, kun puhelin pyrkii tunnistamaan sitä. Tämä johtaa tietysti epäonnistuneeseen tunnistukseen, mutta tarkoituksena ei ole pelkästään vitsailla Applen Face ID:llä ja epäonnistumisella lehdistötilaisuudessa, vaan yhtiö haluaa promota myös omaa laitettaan.

Kyse on 16. lokakuuta esiteltävä, joka on mitä todennäköisimmin Huawei Mate 10. Videolla Huawei käyttää hashtagiä #TheRealAIPhone eli "se oikea tekoälypuhelin". Videon kuvauksessa on puolestaan teksti "Let's face it, facial recognition isn't for everyone", joka viittaa siihen, että Huawei uskoo pystyvänsä parempaan kasvojentunnistuksessa kuin Apple.

Tällaisen pilailun jälkeen Huawein teknologian onkin parempi toimia enemmän kuin hyvin, vai kuinka?Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo Find X5 5G – hinta laskenut -40%

Oppo Find X5 5G
299 € DNA
460 € Proshop
599 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 497 €

Oppo A78 (5G) – hinta laskenut -22%

Oppo A78 (5G)
201 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 258 €

OnePlus 10T – hinta laskenut -20%

OnePlus 10T
399 € Elisa
499 € DNA
559 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 499 €

Samsung Galaxy A04s – hinta laskenut -20%

Samsung Galaxy A04s
79 € Gigantti
100 € Power
116 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.