Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus esitteli taideversion OnePlus 5:stä, myyntiin lokakuussa

Puhelinvertailu

OnePlus esitteli taideversion OnePlus 5:stä, myyntiin lokakuussa
OnePlus kertoo sivustollaan uudesta yhteistyökuviosta Castelbajacin kanssa. Yhteistyössä on tarkoitus sulauttaa yhteen teknologiaa, muotia ja taidetta.

Yhteistyön tuloksena on Callection-tuotesarja, joka sisältää uuden OnePlus 5 -version. Kyseessä on yhtiön mukaan huippurajattu erä puhelinta, jonka kuoria koristaa ranskalaisen muotisuunnitelijan, Jean-Charles de Castelbajacin, design.

Myyntiin tulee laitteen lisäksi myös vaatteita ja muita oheistuotteita, joiden design on myös JCC:n käsialaa. Tarjolla on myös ilmaiseksi ladattavia taustakuvia.

Tuotteista OnePlus 5:n JCC-versio, T-paita ja laukku saapuvat myyntiin 2. lokakuuta. Muita tuotteita, kuten lippis saapuu myöhemmin myyntiin. OnePlus 5 -laite on kuoria lukuunottamatta tuttu musta OnePlus 5, mutta hinta on hieman korkeampi 559 euroa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.