Kuvat vuotivat – Tältä näyttää Google Pixel 2 ja Pixel 2 XL

Manu Pitkänen

Kuvat vuotivat – Tältä näyttää Google Pixel 2 ja Pixel 2 XL
Droid-life-verkkosivusto on osunut jonkinlaiseen kultasuoneen Googlen syksyn uutuustuotteiden osalta. Sivusto on nimittäin saanut käsiinsä uusien Pixel 2 -puhelimien lehdistökuvat sekä puhelimien jälleenmyyntihinnat Yhdysvaltojen markkinoilla.

Kuten on jo aiemmin tiedetty, vetovastuu Pixel 2 -älypuhelimen tuotekehityksestä on ollut taiwanilaisella HTC:lla, kun taas kookkaampaa Pixel 2 XL:ää on kehittänyt korealainen LG. Molemmat puhelimet muistuttavat ulkoisesti viime vuonna julkistettuja ensimmäisen sukupolven Pixel-puhelimia.

Pixel 2 tulee myyntiin kolmena eri värivaihtoehtona, vaaleansinisenä, mustana ja valkoisena. Puhelin maksaa 64 gigatavun versiona 649 dollaria ja 128 gigatavun versiona 749 dollaria. Pixel 2 XL tulee vuorostaan saataville Black & White- ja Just Black -variantteina. Hinnat XL-mallilla ovat 849 ja 949 dollaria (64 ja 128 GB:n mallit).

Puhelimet on tarkoitus esitellä 4. lokakuuta.

Pixel 2


Pixel 2 XL


Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.