>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kuvat vuotivat – Tältä näyttää Google Pixel 2 ja Pixel 2 XL

Manu Pitkänen

Kuvat vuotivat – Tältä näyttää Google Pixel 2 ja Pixel 2 XL
Droid-life-verkkosivusto on osunut jonkinlaiseen kultasuoneen Googlen syksyn uutuustuotteiden osalta. Sivusto on nimittäin saanut käsiinsä uusien Pixel 2 -puhelimien lehdistökuvat sekä puhelimien jälleenmyyntihinnat Yhdysvaltojen markkinoilla.

Kuten on jo aiemmin tiedetty, vetovastuu Pixel 2 -älypuhelimen tuotekehityksestä on ollut taiwanilaisella HTC:lla, kun taas kookkaampaa Pixel 2 XL:ää on kehittänyt korealainen LG. Molemmat puhelimet muistuttavat ulkoisesti viime vuonna julkistettuja ensimmäisen sukupolven Pixel-puhelimia.

Pixel 2 tulee myyntiin kolmena eri värivaihtoehtona, vaaleansinisenä, mustana ja valkoisena. Puhelin maksaa 64 gigatavun versiona 649 dollaria ja 128 gigatavun versiona 749 dollaria. Pixel 2 XL tulee vuorostaan saataville Black & White- ja Just Black -variantteina. Hinnat XL-mallilla ovat 849 ja 949 dollaria (64 ja 128 GB:n mallit).

Puhelimet on tarkoitus esitellä 4. lokakuuta.

Pixel 2


Pixel 2 XL
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.