Outo ominaisuus iOS 11:ssä – Näin saat oikeasti Bluetoothin ja Wi-Fin pois päältä

1
Manu Pitkänen

Outo ominaisuus iOS 11:ssä – Näin saat oikeasti Bluetoothin ja Wi-Fin pois päältä
Apple uudisti iOS 11:ssä mobiilikäyttöjärjestelmänsä Control Center -ohjauskeskuksen ulkonäköä radikaalisti, mutta sen toiminnallisuuskin uudistui varsin paljon päivityksen myötä. Toiminnallinen muutos ei välttämättä näy ulospäin kovin selvästi.

Jatkossa Bluetoothin tai Wi-Fi-yhteyden poistaminen käytöstä ohjauskeskuksen kautta ei katkaise edellä mainittuja langattomia yhteyksiä kokonaan, vaan Bluetooth- ja Wi-Fi-yhteydet säilyvät edelleen AirDropin, AirPlayn, Apple Pencilin, Apple Watchin, paikannuspalveluiden sekä Continuity-ominaisuuden käytettävissä (Handoff ja Instant Hotspot).

Mikäli Bluetoothin ja Wi-Fin haluaa kokonaan pois päältä, niin se onnistuu jatkossa ainoastaan Asetukset-sovelluksen kautta. Apple perustelee ohjauskeskuksen toiminnallisuuden muuttamista sillä, että yhtiö haluaa varmistaa että käyttäjät saavat parhaimman mahdollisen käyttökokemuksen.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
Hemanus (vahvistamaton)

1

Nyt oikeesti joku roti otsikointiin ja "uutisiin".
Viimeinen klikkaus tän tason otsikoihin ja uutisiin.
Kiitos ja näkemiin.....

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.