Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony muuttaa älypuhelinten ikonisen designin

Puhelinvertailu

Sony muuttaa älypuhelinten ikonisen designin
Sonyn älypuhelimet eivät ole taatusti suosituimpia, mutta niillä on eittämättä omanlainen muotoilu ja tyyli, joka jakaa mielipiteitä. Japanilaisyhtiön älypuhelindesign on pitkään ollut samaa tuttua, mutta nyt siihen on tulossa muutos.

Sonyn johtoportaasta on kerrottu indianexpress.com:lle, että tulevassa lippulaivamallissa nähdään täysin uudistunut design.

Kenichiro Hibin mukaan Xperia-puhelimissa nähty neliskanttinen design isoine näytön reunuksineen saa rinnalleen uudenlaisen muotoilun. Perinteisestä omnibalance-designista siirrytään siis muiden valmistajien tapaan "reunuksettomiin" näyttöihin.

Uudella designille varustettu huippupuhelin saapuu Hibin mukaan "pian". Hän kertoo, että uudenlaista muotoilua nähdään uudessa mallistossa, jota huippupuhelin edustaa. Niinpä muotoilun lisäksi pesäeroa aiempiin X-sarjan malleihin, kuten Xperia XZ1 (kuvassa), tehdään myös nimessä.Tässä vaiheessa ei kuitenkaan ole tarkempaa tietoa milloin laite saapuu, mikä sen nimi on tai millaista teknologiaa siitä löytyy.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.