Sony muuttaa älypuhelinten ikonisen designin

Puhelinvertailu

Sony muuttaa älypuhelinten ikonisen designin
Sonyn älypuhelimet eivät ole taatusti suosituimpia, mutta niillä on eittämättä omanlainen muotoilu ja tyyli, joka jakaa mielipiteitä. Japanilaisyhtiön älypuhelindesign on pitkään ollut samaa tuttua, mutta nyt siihen on tulossa muutos.

Sonyn johtoportaasta on kerrottu indianexpress.com:lle, että tulevassa lippulaivamallissa nähdään täysin uudistunut design.

Kenichiro Hibin mukaan Xperia-puhelimissa nähty neliskanttinen design isoine näytön reunuksineen saa rinnalleen uudenlaisen muotoilun. Perinteisestä omnibalance-designista siirrytään siis muiden valmistajien tapaan "reunuksettomiin" näyttöihin.

Uudella designille varustettu huippupuhelin saapuu Hibin mukaan "pian". Hän kertoo, että uudenlaista muotoilua nähdään uudessa mallistossa, jota huippupuhelin edustaa. Niinpä muotoilun lisäksi pesäeroa aiempiin X-sarjan malleihin, kuten Xperia XZ1 (kuvassa), tehdään myös nimessä.



Tässä vaiheessa ei kuitenkaan ole tarkempaa tietoa milloin laite saapuu, mikä sen nimi on tai millaista teknologiaa siitä löytyy.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo A77 5G – hinta laskenut -34%

Oppo A77 5G
99 € DNA
149 € Telia
199 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 149 €

Motorola Edge 30 Neo – hinta laskenut -23%

Motorola Edge 30 Neo
199 € Proshop
217 € RDE.FI
260 € Teknikproffset

Alin hinta viikko sitten: 282 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -20%

Oppo A38 (4G)
99 € Veikon Kone
125 € RDE.FI
139 € Euronics

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Xiaomi 13 – hinta laskenut -17%

Xiaomi 13
499 € Elisa
725 € RDE.FI
949 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 599 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.