Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Elokuvakuvaaja vertasi LG-huippupuhelimen kameraa 50 000 euron elokuvakameraan

Puhelinvertailu

Elokuvakuvaaja vertasi LG-huippupuhelimen kameraa 50 000 euron elokuvakameraan
Älypuhelinten kamerat ovat syrjäyttäneet pokkarit lähes täysin ja kovaa vauhtia lähestymässä vakavammin otettavia kameroita kuvauskyvykkyydessä. Jotkut älypuhelinkamerat tosin tarjoavat erityisen hyviä ominaisuuksia juuri videokuvauksesta kiinnostuneille, ja siitä esimerkki ohessa.

Full Time Filmmakerinä tunnettu Parker Walbeck on julkaissut YouTubessa LG:n sponsoroiman videon, jolla herra vertaa korelaisyhtiön uusinta huippupuhelinta elokuvakameraan. Vertailu tehdään replikoimalla herran yksi lempielokuvakohtauksista molemilla kameroilla.

The Secret Life of Walter Mitty -elokuvasta otetun kohtauksen longboard-kohtaus kuvattiin LG V30 -huippupuhelimella sekä REDin valmistamalla Weapon-kameralla, jonka hinta on jossain noin 50 000 euron paikkeilla. Molemmissa käytettiin samoja lisälaitteita, kuten dronea, joten pelkällä kameralla tällaista jälkeä ei tietysti saa.

Lopputuloksena on kuitenkin varsin komeaa laatua, ja vaikka Red Weaponin hyödyt tulevat ajoittain selvästikin esille, niin LG:n huippupuhelin selviytyy tehtävästi loistavasti. Erityisen hyvin laite soveltuu elokuvamaiseen kuvaamiseen, koska sen LOG-tallennus mahdollistaa paremmat jälkieditoinnin ja laitteen kamerasovelluksesta löytyy valtavasti säätöjä.Videossa selitetäänkin melko yksityiskohtaisesti vertailu, joten ei muuta kuin nauttimaan hienosta videokuvasta.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja