Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Googlen tulevat puhelimet, ml. huippumalli Ultra Pixel, vuotivat?

Puhelinvertailu

Googlen tulevat puhelimet, ml. huippumalli Ultra Pixel, vuotivat?
YouTube-kanava Mrwhosetheboss on saanut käsiinsä kuvia ja videoita, joissa väitetään olevan tulevia Googlen Android-lippulaivapuhelimia. Mrwhosetheboss on koostanut kuvista kattavan videon, jolla tarkastellaan mitä kaikkea näiden vuotojen perusteella voimme tulevista Pixel-puhelimista päätellä.

Materiaali paljastaa ensiksi nimen Ultra Pixel, joka ei vaikuta nimensä perusteella Pixel-puhelimien seuraajalta, mutta kuvasta paljastuu myös teksti "Phone by Google". Lisäksi muusta materiaalista löytyy kaksi puhelinta kyseisen laitteen rinnalla, joten Google voi hyvinkin vastata Applen uusiin iPhone-malleihin esittelemällä kaikille oman kilpailijan.

Kuvat paljastavat lisäksi, että Google siirtyy odotetusti reunuksettomiin näyttöihin, joten reunukset sivuilla sekä ylä- ja alapuolella saavat tehdä tilaa suuremmalle näytölle, joka lienee toimii 18:9-kuvasuhteella.

Mrwhosethebossin lisäksi vuotojen "The future of Android is Fluid" teksti viittaa uuteen käyttökokemukseen, jossa Androidin alanavigointi poistuu kokonaan ja korvataan eleohjauksella. Navigointinappien poistuminen näytön alaosasta koskee mahdollisesti vain huippumalli Ultra Pixeliä.Tässä vaiheessa vuotojen aitoutta ei ole voitu vahvistaa ja kyse on pitkälti spekuloinnista, joten tiedot kannattaa ottaa varauksella. Googlen uudet Pixel-puhelimet esitellään ensi viikolla, 4. lokakuuta.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja