Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HMD:ltä vahvistettiin: Nokia-puhelimiin uusi Android vielä tänä vuonna

Puhelinvertailu

HMD:ltä vahvistettiin: Nokia-puhelimiin uusi Android vielä tänä vuonna
HMD Global on profiloitunut heti alusta alkaen yhtiönä, joka tulee tarjoamaan Android-älypuhelimilleen päivityksiä pikatahtia. Uusimman Android-version julkistuksen yhteydessä se oli yksi valmistajista, jotka lupasivat julkaista Android 8.0 Oreo -päivityksiä tänä vuonna.

Myöhemmin HMD Globalin tuotejohtaja Juho Sarvikas, että Android Oreo -päivitykset saapuvat joka ikiselle uudelle Nokia-älypuhelimelle, ml. Nokia 3, Nokia 5, Nokia 6 sekä tietysti Nokia 8. Syyskuun alussa haastattelussa ollut Sarvikas ei kuitenkaan vahvistanut tässä vaiheessa julkaisuaikataulua.

Nyt yhtiön Australian ja Uuden-Seelannin GM Mark Trundle on haastattelussa vahvistanut, että Nokia 3, Nokia 5 ja Nokia 6 saavat tosiaan päivityksen ja päivitys saapuu vielä tämän vuoden sisällä.

Kaikki kolme Android 7.1.1 Nougatilla varustettua alemman keskisarjan älypuhelinta saavat kaikkein uusimmat Android-version melko pikaisesti. Todennäköisesti päivityksen saa pian – ehkä jopa muita aiemmin – myös Nokia 8, jonka päivitystä Sarvikas kiusoitteli Twitterissä pari viikkoa sitten.Kuva: Juho Sarvikas Twitter


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja