Uusia Pixel-puhelimia myyty jo loppuun

Matti Robinson

Uusia Pixel-puhelimia myyty jo loppuun
Google esitteli eilen uudet Pixel-puhelimet ja osa laiteversioista on myyty heti loppuun verkossa. Google esitteli eilen uudet Pixel 2 ja Pixel 2 XL -puhelimet, jotka tarjoavat muun muassa markkinoiden johtavan älypuhelinkameran.

Raportit kertovat, että useat version uusista Pixel-puhelimista on jo myyty loppuun. Erityisesti kysyntää on ollut suuremmalle Pixel 2 XL -puhelimelle, joka sisältää suuren kuuden tuuman näytön, jonka ansiosta reunukset ovat kaventaneet liki olemattomiin.

Muun muassa Yhdysvalloissa ja Saksassa Pixel 2 voi saada jo 17. lokakuuta, mutta Pixel 2 XL:n odotusajat ovat pidempiä. Saksassa Pixel 2 XL:n odotusaika on tällä hetkellä vähintään 5-6 viikkoa.

Samalla on kuitenkin hyvä muistaa, että laitteen myyntiluvut eivät kuitenkaan todennäköisesti vielä huimaa päätä, sillä Google on tuonut laitteen myyntiin vain muutamissa maissa. Lisäksi näissäkään maissa saatavilla olevat laitemäärät eivät välttämättä ole heti julkaisun yhteydessä kovin suuret.Google myöskin tunnusti julkaisutilaisuudessa, että viime vuoden Pixel-puhelimien kohdalla toimitukset olisivat voineet sujua paljon paremmin ja tarjontaa olisi pitänyt olla enemmän.

Pixel 2 -puhelimien saapumisesta Suomeen ei ole kerrottu mitään.

Parhaat kännykkätarjoukset

Sony Xperia 5 III – hinta laskenut -44%

Sony Xperia 5 III
449 € Teleoutlet
798 € Gigantti
820 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 797 €

Xiaomi Mi 11 Lite 5G – hinta laskenut -43%

Xiaomi Mi 11 Lite 5G
199 € Power
349 € DNA
409 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 348 €

Sony Xperia 1 III – hinta laskenut -38%

Sony Xperia 1 III
649 € Teleoutlet
899 € Hobby Hall
1047 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 1047 €

Sony Xperia 10 III – hinta laskenut -37%

Sony Xperia 10 III
249 € Teleoutlet
398 € Gigantti
449 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 397 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.