>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple käynnisti tutkinnan – iPhone 8:n akut paisuneet

Manu Pitkänen

Apple käynnisti tutkinnan – iPhone 8:n akut paisuneet
Paljon mediahuomiota osakseen saaneen Galaxy Note7 -akkuongelmien jälkeen ihmiset kiinnittävät syystäkin huomiota puhelimiensa akkujen käyttäytymiseen. Tarkkaavainen kannattaa olla uusienkin puhelimien kohdalla, sillä niissäkin voi ola ongelmia.

Kysymyksiä on herännyt esimerkiksi iPhone 8:n akun suhteen. Verkossa on julkaistu muutamia valokuvia uusista iPhoneista, jotka ovat alkaneet muistuttaa tiinettä sammakkoa, kun puhelimen akku on alkanut yllättäen paisua. Tämä on vahva indikaatio viallisesta akusta. Toistaiseksi raportoituja tapauksia on vain muutama, joten on liian aikaista julistaa #batterygate alkaneeksi, vaikka se ehkä houkuttelevaa olisikin.

Kyseessä voi olla tilastollisesti merkityksetön määrä puhelimia, joihin on valmistusprosessin aikana tullut joitain vikoja. Apple on kuitenkin tietoinen tapauksista ja yhtiö kertoo aloittaneensa tapausten tutkinnan. Galaxy Note7:n takaisinvetoruljanssien jälkeen Apple tuskin haluaa löytää itseään samanlaisen fiaskon keskeltä.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.