Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tällaisia kuvia saa uusilla Pixel 2 -puhelimilla

Puhelinvertailu

Tällaisia kuvia saa uusilla Pixel 2 -puhelimilla
Google esitteli hiljattain uudet Pixel-lippulaivapuhelimet. Android-puhelinten aatelia olevat Pixel 2 ja Pixel 2 XL -puhelimet tarjoavat paljon uusia herkkuja, mutta niiden kenties tärkeimpänä ominaisuutena voi hyvästä syystä pitää kameraa.

Jo viime vuonna Google mainosti kovasti Pixel-puhelimen kameraa ja Dx0Markin huipputulosta. Tänä vuonna Pixel 2 pisti vielä paljon paremmaksi, ja vaikka Dx0Mark-tulokset eivät kerro todellakaan kaikkea kameran kyvykkyydestä, niin siltä on syytä odottaa hienoja otoksia.

Tästä todisteena nyt Googlen työntekijän kuva-albumi, joka löytyy tietysti Google Kuvat -verkkopalvelusta. Reilut 30 kuvaa ja pari videota esittelevät millaista laatua Googlen uutuuspuhelimilla saa monenlaisissa olosuhteissa. Alla muutama kuva poimittuna ja lisää löydät täältä.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.