Tällaisia kuvia saa uusilla Pixel 2 -puhelimilla

Puhelinvertailu

Tällaisia kuvia saa uusilla Pixel 2 -puhelimilla
Google esitteli hiljattain uudet Pixel-lippulaivapuhelimet. Android-puhelinten aatelia olevat Pixel 2 ja Pixel 2 XL -puhelimet tarjoavat paljon uusia herkkuja, mutta niiden kenties tärkeimpänä ominaisuutena voi hyvästä syystä pitää kameraa.

Jo viime vuonna Google mainosti kovasti Pixel-puhelimen kameraa ja Dx0Markin huipputulosta. Tänä vuonna Pixel 2 pisti vielä paljon paremmaksi, ja vaikka Dx0Mark-tulokset eivät kerro todellakaan kaikkea kameran kyvykkyydestä, niin siltä on syytä odottaa hienoja otoksia.

Tästä todisteena nyt Googlen työntekijän kuva-albumi, joka löytyy tietysti Google Kuvat -verkkopalvelusta. Reilut 30 kuvaa ja pari videota esittelevät millaista laatua Googlen uutuuspuhelimilla saa monenlaisissa olosuhteissa. Alla muutama kuva poimittuna ja lisää löydät täältä.









Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi 13 Pro – hinta laskenut -33%

Xiaomi 13 Pro

Alin hinta viikko sitten: 1676 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -20%

Oppo A38 (4G)

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Oppo Reno 7 5G – hinta laskenut -17%

Oppo Reno 7 5G

Alin hinta viikko sitten: 398 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -12%

Motorola Lenovo ThinkPhone

Alin hinta viikko sitten: 633 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.