Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Reddit-käyttäjä julkaisi Googlen Pixel 2:lle tarkoitetut taustakuvat

Puhelinvertailu

Reddit-käyttäjä julkaisi Googlen Pixel 2:lle tarkoitetut taustakuvat
Googlen Pixel-puhelinten käyttöjärjestelmä on kaikkea muuta kuin ainutlaatuinen, onhan maailma pullollaan Android-puhelimia. Silti laitteista omalaatuisia tekee Googlen oma näkemys puhtaasta Android-kokemuksesta, jollaista kukaan muu valmistaja ei pysty tietysti toteuttamaan.

Se muodostuu monesta eri asiasta, joihin lukeutuu laitteen design, uusin käyttöjärjestelmäversio, turhien sovellusten olemattomuus sekä Googlen oma design käyttöliittymässä. Jälkimmäiseen kuuluu osaltaan myös Pixel-puhelimille eklusiivit taustakuvat.

Onneksi Reddit-käyttäjä shivy2390 on julkaissut kyseiset taustakuvat kaikkien saatavilla, joten nyt ei tarvitse enää omistaa Pixel 2 -puhelinta käyttääkseen Googlen korkealaatuisia taustakuvia.

Kuvat on myös lisätty Google Drive -kansioon, josta ne on helppo ladata koko alkuperäisessä komeudessaan.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja