Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung tuomassa Galaxy S8:lle yhden Noten ominaisuuksista

Puhelinvertailu

Samsung tuomassa Galaxy S8:lle yhden Noten ominaisuuksista
Samsungin Galaxy Note8 on tällä hetkellä kenties markkinoiden halutuin Android-puhelin. Toki Google julkisti omat Pixel 2 -puhelimensa juuri, mutta niiden saatavuus erityisesti Suomessa on heikkoa, ja onhan Samsungilla tietysti myös Galaxy S8.

Jälkimmäisestä kuitenkin puuttuu muutamia ominaisuuksia, jotka tekevät Note-sarjan laitteesta paremman vaihtoehdon. Samsung on kuitenkin tuomassa yhden Noten ominaisuuksista pian myös Galaxy S8:lle, kerrotaan yhtiön palautekanavaa pitkin.

S Pen -kynää ei tietysti voida tuoda Galaxy-malliin, vaan sen sijaan kyseessä on potrettimoodi. Muotokuviin tarkoitettu kuvausmoodi mahdollistaa ohjelmistollisesti bokeh-efektin luomisen kohteen taakse.

Note8:sta löytyy tietysti kaksoiskamera, jonka avulla syvyys voidaan kerätä kameroiden avulla, mutta Galaxy S8:sta puuttuu toinen kamera. Niinpä Samsung on tuomassa ohjelmistollisen ratkaisun, jollaista myös Google käyttää uusissa Pixel 2 -puhelimissaan.

Tässä vaiheessa ominaisuuden saapuminen ei ole aivan satavarmaa, koska yhtiö ei ole vahvistanut tietoa virallisia teitä, mutta GSMArenan lähteen mukaan se voi saapua seuraavassa päivityksessä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja