>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Pokémon Go Halloween-tapahtuma alkaa pian - tätä on tiedossa

Petteri Pyyny

Pokémon Go Halloween-tapahtuma alkaa pian - tätä on tiedossa
Pokemon Gon odotettu halloween-tapahtuma alkaa pian - nyt aiheeseen on saatu virallinenkin vahvistus peliä kehittävän Nianticin taholta.

Tapahtuma alkaa Suomen aikaa klo 22:00 huomenna 20.10. ja päättyy 2.11. kello 23:00. Kuten viime vuonnakin, ghost-tyypin pokemonit ilmaantuvat halloweenin ajaksi ympäri maailmaa. Tälläkin kertaa mukana ovat tutut ghost-tyypin pokemonit, mutta kuten aiemmin uutisoimme, tekevät kolmannen sukupolven pokemonit samalla ensiesiintymisensä.

Kaikkia kolmannen sukupolven pokemoneja ei vielä tapahtuman aikaan tarjota, vaan niitä tulee mukaan peliin tipoittain joulukuun alusta lähtien (poislukien nyt ilmestyvät kolmannen sukupolven ghost-tyypin pokemonit).

Lisäksi halloweenin karkki vai kepponen -perinteen mukaisesti tapahtuman ajan kaikki pelin karkkeja kerryttävät tapahtumat tuottavat karkkeja tuplamäärän. Eli pokemonien nappaamisesta, pokemonien munista kypsyttämisestä, siirtämisestä pois sekä niiden evolvaamisesta saa nyt tuplamäärän karkkia. Lisäksi kävelykaverina oleva ns. buddy kerää karkkeja tuplavauhdilla tavanomaiseen verrattuna.Lisäksi, kuten lähes kaikissa Pokemon Gon aiemmissakin tapahtumissa, Pikachu on puettu halloweenin mukaiseen hattuun, joka säilyy mikäli Pikachun onnistuu nappaamaan tapahtuman aikana.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.