>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google selvittää – Palavatko kuvat Pixel 2:n näyttöön kiinni?

Manu Pitkänen

Google selvittää – Palavatko kuvat Pixel 2:n näyttöön kiinni?
Googlen lokakuun alussa esittelemät toisen sukupolven Pixel-älypuhelimet eivät ole ehtineet kauaa olla markkinoilla, mutta siitä huolimatta laitteista on löydetty pahoja teknisiä ongelmia. Puhelimien näytöissä on raportoitu olevan burn-in-ongelmaa.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että näyttöön "palaa kiinni" jokin kuvio. Näin käy erityisesti jos näytöllä esitetään jatkuvasti samaa kuviota pitkiä aikoja. Perinteisissä LCD-näytöissä tätä ongelmaa ei esiinny mitenkään yleisesti, mutta OLED-pohjaisissa näyttöpaneeleissa se pitää ottaa huomioon. Tämä on vaikuttanut esimerkiksi Galaxy S8:n käyttöliittymäsuunnitteluun, koska Samsung on korvannut fyysisen kotinäppäimen näytöllä esitettävällä virtuaalisella painikkeella.

Pixel 2:n kohdalla ongelman laatu ja laajuus ei ole täysin varmasti tiedossa, mutta Google kertoo ottaneensa ongelmaraportit vakavissaan ja alkanut tutkia asiaa. Vaikka yhtiöllä ei olekaan vielä tässä vaiheessa juuri mitään sanottavaa aiheesta, niin se muistuttaa kuitenkin laitteiden käyvän laajan laaduntarkistuksen. Pixel 2:n näytössä on havaittu muitakin ongelmia, kuten sinertävää sävyä ja värien haaleutta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.