>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iPhone X ei ehtinyt edes myyntiin – Tältä näyttää sen Android-kopio

Manu Pitkänen

iPhone X ei ehtinyt edes myyntiin – Tältä näyttää sen Android-kopio
Jos mielesi tekee iPhone X:n näköistä puhelinta, mutta sinua ei kiinnosta polttaa rahaa elektroniikkaan etkä ole kiinnostunut Applen tarjoamista teknisistä ominaisuuksista, niin kloonimarkkinoilta löytyy jo vaihtoehto: kiinalaisen Hotwanderin Hotwav Symbol S3.

Engadget törmäsi Hotwav Symbol S3:een Hongkongissa Global Sources -elektroniikkamessuilla ja pääsi myös hieman ottamaan läheisempää tuttavuutta Android-pohjaiseen puhelimeen. Puhelin on muotoiltu tarkoituksellisesti iPhone X:n kopioksi eli myös mielipiteitä paljon herättänyt yläreunan lovi löytyy puhelimesta. Tässä tapauksessa lovi on tosin täysin keinotekoinen, sillä puhelimesta löytyy täysin tavanomainen näyttö. Kamerajärjestelmä ei yllä Applen TrueDepthin tasolle, mutta etukamerassa on kuitenkin kaksi kennoa.

Puhelimessa on kuuden tuuman 1440x720 pikselin näyttö, joten se sijoittuu selkeästi alempaan hintaluokkaan kuin varsinainen iPhone X. Järjestelmäpiirinä käytetään MediaTekin luomusta, keskusmuistia on kaksi gigatavua ja tallennustilaa 16 gigatavua. Hintatietoja puhelimesta ei ole vielä paljastettu.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.