Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusi Nokia 7 meni heti kaupaksi Kiinassa

Puhelinvertailu

Uusi Nokia 7 meni heti kaupaksi Kiinassa
HMD Global esitteli hiljattain uuden Nokia-älypuhelimen. Kiinassa esitelty laite saapuu alkuun vain Kiinassa myyntiin, mutta suosio on ollut ilmeisen hyvää.

Tästä kertoo julkaisun vain muutaman päivän julkaisun jälkeen tänään järjestetty nk. flash sale -ennakkomyynti, jossa laitteen myytiin heti loppuun. Jälleenmyyjänä toiminut JD on kertonut, että Nokia 7 -rekisteröintejä tehtiin peräti 150 000 kappaletta ja laitteen myynti loppuun tapahtui minuuteissa.

Valitettavasti tosin tämä ei kerro mitään myytyjen laitteiden määrästä, paitsi, että niitä on alle 150 000. JD:n mukaan toimitukset aloitetaan vielä ennen kuun loppua, joten alkukuusta ensimmäiset kiinalaiset saavat uuden Nokia 7 -puhelimensa.

Nokia 7 on keskihintaluokan laite, josta löytyy mm. 5,2 tuuman Full HD -kosketusnäyttö, 16 megapikselin kamera, keskisarjan Qualcomm Snapdragon 630 -järjestelmäpiiri, 4 tai 6 gigatavua RAM-muistia, 64 gigatavua tallennustilaa, 3000 mAh akku sekä Android 7.1.1 -käyttöjärjestelmä. Kiinassa laitteella on hintaa n. 320 euroa (345 euroa 6GB).HMD Global ei ole paljastanut milloin, jos ollenkaan, laite saapuu Suomessa/Euroopassa myyntiin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja