Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusi iPhone X:n eleominaisuus paljastuu videolla

Puhelinvertailu

Uusi iPhone X:n eleominaisuus paljastuu videolla
Applen viime kuussa esitellyn iPhone X -huippumallin julkaisuun on aikaa enää reilu viikko, mutta edelleen kaikkea uutuuslaitteen ominaisuuksista ei tiedetä. Aiemmin tässä kuussa paljastui kaksi aiemmin paljastamatonta ominaisuutta iPhone X:stä ja nyt vuorostaan esitellään yhtä laitteen käytön kannalta erittäin olennaista käyttöliittymäominaisuutta.

Kyseessä on sovelluksen vaihtamiseen käytettävä ele, jolla pääsee siirtymään sivusuunnassa sovelluksesta toiseen. Moniajo on iOS-käyttöjärjestelmässä ollut pitkän aikaa samanlainen, mutta Apple on uudistanut uuden laitteen ja iOS 11 myötä eleohjausta.

Uudella toiminnolla kaarevalla sormen liikkeellä voi pompauttaa sovelluksen yhden pykälän vasemmalle tai oikealle. Tämän lisäksi iPhone X:ssä alhaalta vedettäessä saa näkyviin koko moniajonäkymän, jota voi selata perinteisesti sivuttaissuunnassa.

Twitter-viestin välityksellä paljastunut uusi ominaisuus vaikuttaa varsin sulavalta ja mukavalta käyttää, ja toimii erittäin nopeasti. Voikin olla, että perinteisemmällä moniajonäkymällä ei ole enää niin paljoa käyttöä.Alunperin video on julkaistu kuvapalvelu Imgurissa, jossa käyttäjä on myös ottanut muutamia kuvia iPhone X:stä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja