Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus valmistelee uuden huippupuhelimen julkaisua, kuva vuoti jo verkkoon

Puhelinvertailu

OnePlus valmistelee uuden huippupuhelimen julkaisua, kuva vuoti jo verkkoon
Huhut uudesta OnePlus-puhelimesta ovat viimeaikoina kiihtyneet melkoisesti. Nyt huhumylly tuntuu olevan varma, että uusi laite esitellään marraskuun lopulla.

Aiemmin luotettu mobiilivuotaja Evan Blass kumosi huhuja tulevasta, kehyksettömällä näytöllä varustetusta OnePlus-puhelimesta, mutta on saanut lisätietoja ja nyt hänenkin mukaansa uusi kenties OnePlus 5T -nimellä tunnettu laite saapuu marraskuun lopulla, tarkemmin 20. päivä.

Laitteesta on vuotanut myös kuvia, jos kiinalaislähteiden luotettavuuteen uskoo. Kuvissa laite vaikuttaa todellakin OnePlus 5:n sisarlaitteelta, jossa on vain siirretty sormenjälkilukija taakse ja etupaneelin täyttää nyt suurempi 18:9-kuvasuhteen näyttö.

Lisäksi yhtiön toimitusjohtaja Carl Pei on julkaissut Twitterissä viestin, jossa esittelee komeaa kuvaa ja pohtii mistähän kamerasta se voisi olla peräisin. Tässä vaiheessa valitettavasti tämän enempää tietoja ei ole tarjolla, mutta kyseessä on todennäköisesti muuten varsin maltillinen päivitys nykyiseen lippulaivaan OnePlus 5:een.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja