Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin mainos kuittailee Googlen Pixel-näyttöongelmille

Puhelinvertailu

Samsungin mainos kuittailee Googlen Pixel-näyttöongelmille
Samsung on julkaissut hiljattain uuden Galaxy-mainoksen YouTubessa, jossa keskitytään kenties älypuhelimen merkittävimpään osa-alueeseen. Kyseessä on tietysti näyttö, joka on Samsungilla ollut aina keskiössä ja hyvästä syystä.

Tällä kertaa Samsungilla saattaa kuitenkin olla mielessä jokin muu kuin pelkkä tyypillinen omakehu. Jo Samsung Galaxy: Screen Reviews -videon nimestä voi päätellä, ettei siinä keskitytä kertomaan Samsungin AMOLED-paneelien ylivertaisuudesta speksien tai teknologian perusteella, vaan arvostelijoiden sanoin.

Tämä tietysti osuu sopivasti siihen saumaan, kun Googlen uudet Android-puhelimet, Pixel 2 ja Pixel 2 XL, ovat olleet valtavassa arvostelijoiden myrskyssä niiden ongelmia sisältävien näyttöjensä takia. Hieman erikoista on, että Samsung morkkaa Googlea, koska se itse käyttää yhtiön käyttöjärjestelmää, mutta ainakin korealaisyhtiö on tasa-arvoinen pilailunsa määrässä riippumatta valmistajasta.

Videolla nähdään YouTube-arvostelijoiden pätkiä, joissa Galaxy-laitteiden näyttöä, ja hieman muutakin, kehutaan ylisanoin. Pixel 2 -näytön arvosteluja YouTubesta etsittäessä välttämättä samanlaista kavalkaadia ei saisi. Löytyy sieltä kuitenkin arvosteluja, joissa Pixel 2:ta pidetään silti parhaana Android-puhelimena.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.