>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WhatsApp lisäsi yhden odotetuimmista ominaisuuksista: Viestit saa nyt peruttua ja poistettua

Puhelinvertailu

WhatsApp lisäsi yhden odotetuimmista ominaisuuksista: Viestit saa nyt peruttua ja poistettua
Maailman suosituin pikaviestisovellus WhatsApp on nyt lisännyt yhden uuden ominaisuuden. Kyseessä on yksi odotetuimmista ominaisuuksista ja se saapuu mobiililaitteisiin uuden päivityksen mukana porrastetusti.

Uusi ominaisuus on tietysti viestien poistaminen ja se kaikessa yksinkertaisuudessaa mahdollistaa viestien poistamisen tai perumisen niiden lähettämisen jälkeen.

Jo aiemmin WhatsApp on mahdollistanut kaikkien viestien poistamisen, mutta se mahdollisti viestin katoamisen ainoastaan omasta laitteesta. Nyt oman lähetetyn viestin voi poistaa myös vastaanottajan laitteesta.

Poistotoimintoon pääsee käsiksi tutusti viestin pitkällä painalluksella. Viesti katoaa halutessa molemmista laitteista, mutta tilalla on edelleen maininta viestin poistamisesta.

WhatsApp on tosin jättänyt muutaman rajoituksen, jotta viestejä ei poistettaisi loputtomasti. Toiminto toimii ainoastaan seitsemän minuuttia lähettämisen jälkeen, jonka jälkeen viestiä ei enää pysty poistamaan molemmilta osapuolilta. Yhtiö myös huomauttaa, ettei viestin poistaminen tietystikään tarkoita etteikö viestiä olisi nähty tai siitä ei olisi jäljennöksiä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.