Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WhatsApp muutti emojit Androidilla – Tältä ne näyttävät

Manu Pitkänen

WhatsApp muutti emojit Androidilla – Tältä ne näyttävät
Uudet tuulet puhaltavat WhatsAppia Androidilla käyttävien puhelimissa, sillä pikaviestipalvelu on uusinut emoji-kuvastonsa täysin. Aiemmin käytössä olleet Apple-emojit ovat väistyneet WhatsAppin itse suunnittelemien ilmeiden edestä.

Uusia emojeita pääsee tai joutuu käyttämään versiosta 2.17.395 eteenpäin. Tyylillisesti uudet emojit ovat hyvin samankaltaisia kuin aiemmatkin, mutta WhatsApp on lisännyt omiin ilmeisiinsä hieman enemmän kiiltoa ja korostanut emojeiden pääpiirteitä. Samalla myös Applen omat vaikutteet esimerkiksi tietokone- ja hiiri-emojeissa on häivytetty pois.

Uusia WhatsApp-emojeita voi käydä selailemassa ja arvostelemassa Emojipedian sivuilla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.