Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple voi katkaista siteet kumppaniinsa – Valloittaako Intel iPhonet?

Manu Pitkänen

Apple voi katkaista siteet kumppaniinsa – Valloittaako Intel iPhonet?
Applen ja Qualcommin välinen riitely voi edetä vieläkin syvemmälle, sillä Wall Street Journalin tietojen mukaan Apple harkitsee parhaillaan Qualcommin poistamista kokonaan iPhonien modeemitoimittajien listalta.

Mikäli Apple lopettaisi Qualcommin piirien käytön, ei se tapahtuisi hetkessä. Vanhat puhelinmallit valmistettaisiin todennäköisesti edelleen vanhojen piirien pohjalta, mutta uusissa puhelimissa ja tableteissa tultaisiin käyttämään muiden piiriyhtiöiden modeemeja. Näin ollen Qualcommin modeemit häviäisivät Applen tuotteista hiljalleen.

Wall Street Journalin mukaan Apple voisi korvata Qualcommin modeemit käytännössä Intelin tai vaihtoehtoisesti MediaTekin piireillä. Intelillä on kisassa hyvät asemat, sillä Apple käyttää jo nyt joissain iPhone-versioissa yhtiön matkapuhelinpiirejä. Aiemmin tänä vuonna Intel paljasti CDMA-verkkoja tukevan modeemin, minkä ansiosta Apple voisi käyttää Intelin piirejä myös Verizonin liittymäasiakkaiden iPhoneissa.MediaTekin Apple voisi ottaa mukaan toimitusketjun monipuolistamiseksi ja riskien alentamiseksi.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja