Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ensimmäiset iPhone X:n unboxing-videot julkaistiin

Puhelinvertailu

Ensimmäiset iPhone X:n unboxing-videot julkaistiin
YouTubeen on tänään julkaistu tukku iPhone X -videoita, sillä ensimmäiset testaajat ovat saaneet käsiinsä uutuuslaitteen. Ensikokemukset ovat liki kauttaaltaan positiivisia, mutta ei hätää, kyllä ne ongelmatkin varmasti tulevat esille tulevien viikkojen aikana.

Unboxing-videoista esimerkiksi miljoonien tilaajien YouTube-sensaatiot MKBHD sekä Jonathan Morrisson ovat julkaisseet ensimmäiset katsaukset Applen iPhone "kymppiin". Lisäksi tutut teknologiasivustot CNET, The Verge ja TechRadar ovat saaneet myös käsiinsä iPhone X:n.

Useimmista ensikokemuksia esittelevistä iPhone X -videoista löytyy pääasissa sama sisältö, jossa keskitytään laitteen ulkonäköön, paketin sisältöön sekä toiminnallisuuksista erityisesti kameroihin sekä Face ID -kasvontunnistukseen, jonka toiminnasta palaute on jokseenkin kaksijakoista. Ensimmäisiä tarkempia arvosteluja tullaan näkemään varmasti vielä tämän viikon aikana.

Uusi iPhone X saapuu kauppoihin virallisesti tämän viikon perjantaina eli 3. marraskuuta. Laitteiden löytäminen voi tosin olla hankalaa mikäli tilausta ei ole tehnyt ennakkoon.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja