>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videotesti – Näin iPhone X:n kavojentunnistus pärjää kaksosten kanssa

1
Manu Pitkänen

Videotesti – Näin iPhone X:n kavojentunnistus pärjää kaksosten kanssa
Apple siirtyi iPhone X:n myötä uuteen biometriseen tunnistautumisjärjestelmään, kun se korvasi aiemmin käytössä olleen Touch ID -sormenjälkilukijan Face ID -kasvojentunnistuksella. Apple markkinoi kasvojentunnistusta jopa paremmaksi kuin sormenjälkilukija.

Face ID:n pohjalla on iPhone X:ään lisätty TrueDepth-sensorijärjestelmä, joka tunnistaa kasvot kolmiulotteisesti 30 000 infrapunapisteen avulla. Näin ollen Face ID:tä ei pysty huijaamaan valokuvan avulla. Voi kuitenkin olla, että kaksoset voisivat huijata Face ID:tä ja sisaruksista väärä henkilö pääsee kirjautumaan puhelimeen. Business Insider päätti testata Face ID:tä kaksostestin avulla.

iPhone X selvittää Business Insiderin kaksostestin puhtain paperein, joten Face ID näyttäisi erottavan jopa kaksoset toisistaan. Testissä mukana olleet kaksoset olivat ihmeissään, sillä heidän lähipiirikään ei aina tunnista kumpi on kumpi.

Artikkeli ja siihen liittyvä video löytyy Business Insiderin sivuilta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.