Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Lataa päivitys iPhoneen – Mukana 70 uutta emojia!

Manu Pitkänen

Lataa päivitys iPhoneen – Mukana 70 uutta emojia!
Apple julkaisi eilen ensimmäisen ison ohjelmistopäivityksen syyskuussa jakeluun tulleelle iOS 11 -mobiilikäyttöjärjestelmälle. Päivitys on saatavilla iPhone 5s:lle ja uudemmille laitteille sekä viidennen sukupolven iPadille ja iPad mini 2:lle sekä näitä uudemmille laiteversioille.

Mitään suurta ja erityistä uutta iOS 11.1 ei sisällä, vaikka se onkin nimetty kohtalaisen merkittäväksi päivitykseksi. Se pitää kuitenkin sisällään 70 uutta emojia, joka jo yksistään saattaa riittää monille syyksi ladata tuorein ohjelmistoversio. Uusia emojeita ovat esimerkiksi hulluttelu naama, hyssyttely sekä joukko erilaisia myyttisiä hahmoja, kuten merenneito, keijukainen, vampyyri ja velho.

Vanhoja emojeita on samalla pistetty uusiksi. Esimerkiksi delfiini- ja valas-kuvat ovat nyt aiempaa realistisemman näköisiä.

Loput muutoksista on bugikorjauksia ja parannuksia suorituskykyyn. Apple on esimerkiksi korjannut kolmansien osapuolien GPS-lisävarusteiden toimintaan liittyneen ongelman. Kuvat-sovellukseen ja estettömyyteen on myös tehty parannuksia.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja