Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Eivätkö WhatsApp-viestit menneet perille tänään? Tästä se johtui

Manu Pitkänen

Eivätkö WhatsApp-viestit menneet perille tänään? Tästä se johtui
Sosiaalisissa medioissa kuumaksi puheenaiheeksi nousi perjantain aikana #whatsappdown, sillä supersuosittu pikaviestipalvelin oli hetken aikaa maailmanlaajuisesti saavuttamattomissa. Palvelun kyykkäämisen syytä ei ole paljastettu.

WhatsAppilla on maailmanlaajuisesti yli miljardi päivittäistä käyttäjää, joten pienetkään katkot palvelun toiminnassa eivät jää huomiotta. Palvelun toimimattomuus näkyi käyttäjille perjantaina käytännössä niin, että viestit eivät kulkeneet suuntaan tai toiseen. Mikäli viestin yritti lähettää, esitettiin viestin alalaidassa vain kelloikonia, joka viestii sovelluksen yrittävän lähettää viestiä puhelimesta eteenpäin.

Jos sovellus ei saa yhteyttä WhatsAppin palvelimiin, ei viestiä voida lähettää vaan viesti jää puhelimeen. Jos viesti pääsisi WhatsAppin palvelimille saakka, mutta ei kuitenkaan tavoita vastaanottajaa, näkyy viestin alakulmassa yksi harmaa väkänen. Väkäsiä on kaksi kun viesti on saatu onnistuneesti toimitettua perille.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja