HIGH.FI Uutisvahti Windows Phonelle päivittyi - v1.0.7.7 sisältää ison kasan bugikorjauksia

Petteri Pyyny

HIGH.FI Uutisvahti Windows Phonelle päivittyi - parasta uutissovellusta mitä Lumialle on tarjolla
Kotimaan kaikkia uutislähteitä seuraava HIGH.FI Uutisvahti Windows Phonelle päivittyi uuteen versioon.

Kun Windows Phone-alustan kuolema lähenee väistämättä, ovat monet sovelluskehittäjät heittäneet kirveen kaivoon jo lopullisesti ja poistaneet omat sovelluksensa Windows Phonen sovelluskaupasta.

Olemme huomanneet kuitenkin, että HIGH.FI Uutisvahti-sovelluksemme jaksaa kerätä edelleen latauksia päivästä toiseen, joten päätimme ottaa 2 vuoden aikana kertyneet bugiraportit työn alle ja julkaisimme isomman päivityksen sovellukseen tänään.

Uusi versio, v1.0.7.7, on ladattavissa sekä Windows Phone 8.1 että Windows Mobile 10 -puhelimiin. Päivitys keskittyy ennenkaikkea bugikorjauksiin. Sovelluksen toiminnan pitäisi olla päivityksen jälkeen selkeästi sujuvampaa ja kaatumisia ei pitäisi enää ilmestyä.

Voit ladata uusimman version täältä:

Lataa HIGH.FI Uutisvahti Windows PhonelleJa mikäli olet vaihtamassa Lumiasta muihin alustoihin, muistathan että HIGH.FI löytyy sekä Androidille että iPhonelle. Ja luonnollisesti voit selailla uutistarjontaa myös verkkosivujemme kautta.

P.S. Ainoa isompi ongelma, mikä sovellukseemme vielä päivityksenkin jälkeen on tiedossamme, on Windows Phonen muistirajoituksiin liittyvä: toisinaan jotkut uutissivustot ovat niin raskaita, että niiden näyttäminen vie enemmän muistia kuin sovellukselle voi määrätä. Tällaisiin tilanteisiin auttaa sovelluksen asetuksista ulkoisen selaimen kytkeminen käyttöön. Ongelmaa tosin esiintyy erittäin harvoin, mobiilisivujen koot ovat pikkuhiljaa pienentyneet.

Parhaat kännykkätarjoukset

Samsung Galaxy S20 – hinta laskenut -46%

Samsung Galaxy S20
370 € Multitronic
740 € CDON
799 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 685 €

Xiaomi Mi 11i – hinta laskenut -42%

Xiaomi Mi 11i
349 € Teleoutlet
778 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 599 €

Xiaomi Redmi 9A – hinta laskenut -31%

Xiaomi Redmi 9A
69 € Power
95 € Multitronic
96 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Samsung Galaxy S10e – hinta laskenut -30%

Samsung Galaxy S10e
337 € CDON
674 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 481 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.