Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusi iPhone X purettiin: Korjattavuus heikkeni viime vuodesta, mutta sisuskalut ovatkin täysin erilaiset

Puhelinvertailu

Uusi iPhone X purettiin: Korjattavuus heikkeni viime vuodesta, mutta sisuskalut ovatkin täysin erilaiset
Uusi iPhone X on nyt tuotu virallisesti myyntiin ja kaikenkarvaiset arvostelijat ovat käyneet laitteeseen käsiksi toden teolla. Yksi arvostelijoista kuitenkin menee aina pintaa syvemmälle ja käy läpi laitteen komponentti komponentilta.

Kyseessä on tietysti korjattavuuteen huomionsa kiinnittävä iFixit, joka arvioi jokaisen älypuhelimen (tai ainakin iPhonen) sen korjattavuuden ja komponenttien vaihdettavuuden perusteella. Viimevuotinen iPhone 7 sai pisteitä seitsemän kymmenestä, mutta aiemmin tänä syksynä jo markkinoille saapunut iPhone 8 sai pisteitä vain 6. Miten on uuden iPhone "kympin" laita?

Täysin uudistunut iPhone on kovasti erilainen myös sisukalujen osalta. Luonnollisesti tilaa on pitänyt tehdä mm. Face ID -kameralle, joka luo pärstäkertoimesta 3D-mallin. Niinpä logiikkapiiri on tällä kertaa kaksitasoinen ja akku- sekä liitinviidakko on saanut uudenlaisen ulkoasun.

Loppujen lopuksi laite on kuitenkin yhtä helppo, tai hankala, korjata kuin iPhone 8, joten pisteitä tulee 6. Mikä ostit ja rikoit jo yli tonnin hintaisen iPhone X:n niin oheiselta videolta voit ammentaa korjausvinkkejä. Tarkemmin korjattavuudesta kerrotaan iFixitin oppaassa.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja