Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Highkara Uutislukija iPhonelle päivittyi - v0.11.2 tukee nyt AMP-sivuja

Petteri Pyyny

Kotimainen iPhonen uutissovellus päivittyi - supernopeat sivulataukset ja bugikorjauksia
Avointa lähdekoodia oleva Highkara-uutislukija iPhonelle päivittyi juuri isosti. Uusi versio tuo mukanaan tuen AMP-sivuille sekä kasan bugikorjauksia.

AMP-sivut ovat Googlen edistämä projekti, joka pyrkii tuomaan nopeuden keskiöön mobiilisivujen kehityksessä. Sivut ovat erittäin riisuttuja ja rajoitettuja versioita tavanomaisista mobiilisivuista, mutta ne latautuvat nopeasti - todella nopeasti. Lisäksi sivut tallettuvat Googlen välimuistiin, jolloin pelko sivuston palvelimen hidastelusta on sekin poistettu yhtälöstä.

Mikäli asetuksissa on kytketty Highkara käyttämään mobiilisivuja, tarjoaa se AMP-sivun luettavaksi aina kun medialla sellainen on tarjolla. Kotimaan medioista mm. MikroBitti ja GameReactor tarjoavat jo AMP-sivuja.

Uusin versio Highkarasta (v0.11.2) on ladattavissa iTunesista, täältä:

Lataa Highkara iPhonelleHighkara on Marko Wallinin luoma uutissovellus, joka käyttää HIGH.FI:n avointa ohjelmointirajapintaa, tarjoten samat uutiset kuin HIGH.FI:n verkkosivu tai vaikkapa virallinen Android-sovelluksemme. Highkara luonnollisesti toimii myös iPadissa sekä Applen kelloissa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja