Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungilta muutoksia Galaxy-puhelinten Bixby-nappiin

Puhelinvertailu

Samsungilta muutoksia Galaxy-puhelinten Bixby-nappiin
Samsung on tuomassa laitteisiin uuden päivityksen, jonka myötä Bixby-napin toiminta muuttuu hieman, kertoo SamMobile. Kyseessä on yksi tämän vuoden Galaxy-lippulaivojen kyseenalaistetuimmista ominaisuuksista, jonka käyttöarvo on ollut monelle vähintäänkin kysymysmerkki.

Bixby-avustajan avaava nappi Galaxy S8 ja Galaxy Note8 -laitteiden sivussa avaa Bixby-avustajan. Jo jonkin aikaa sitten Samsung kuitenkin toi napin asetuksiin valinnan, jolla ääniavustajan sai pois käytöstä. Kiitos tästä kuuluu todennäköisesti äänekkäille kuluttajille, joiden mielestä Bixby ei tuo lisäarvoa, erityisesti dedikoidun napin vertaa.

Nyt päivitys muuttaa toimintaa hieman, sillä jatkossa Bixbyn poistaminen käytöstä poistaa koko napin toiminnat. Niinpä nappia painamalla ei saa enää herätettyä laitetta, vaan napista tulee täysi dummy.

Monille tämä on hyvä uutinen, sillä vahinkokosketukset saattoivat herättää laitteen, sillä Bixbyn käytöstä poistaminen ei poistanut herätysominaisuutta. Käytännössä se toimi, kuten virtanappi. Tänään julkaistun päivityksen myötä nuo huolet poistuvat, mutta niille, jotka kerkesivät tottua napin toimintaan päivitys saattaa aiheuttaa lisätotuttelua.Päivityksen voi hakea Galaxy Apps -sovelluksen välityksellä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja