Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin uusi mainos pilkkaa Applea vuosien ajalta

Puhelinvertailu

Samsungin uusi mainos pilkkaa Applea vuosien ajalta
Samsung on julkaissut sopivasti näin iPhone X:n julkaisun jälkeen uuden mainoksen, jossa se keskittyy pilkkaamaan Applea ja tietysti mukana on aimo annos itsekehua.

Uudessa mainoksessa Samsung kertoo tarinan, jossa Apple-puhelimia vuosien varrella ostanut miehenalku saa kokea niiden ongelmat samalla kun Samsungilla varustettu kaveri pääsee nauttimaan paremmista ominaisuuksista.

Tarinan matkalla edeltävien iPhonen heikkouksista mainitaan ainakin tilan loppuminen valokuvia ottaessa, pieni kokoinen näyttö, vedenkestävyyden puuttuminen, kuulokeliittimen puuttuminen ja donglella kikkailu sekä langattoman latauksen puuttuminen. Lopulta Samsungiin vaihtanut herrasmies bongaa iPhone-jonosta miehen, jonka hiustyylillä vihjataan iPhone X:n ulkonäköön.

Selittäminen sikseen, klipin hauskuuden voi arvioida itse alta.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja