Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WhatsApp-väärennöstä ladattiin Android-laitteille yli miljoona kertaa

Matti Vähäkainu

WhatsApp-väärennöstä ladattiin Android-laitteille yli miljoona kertaa
Googlen sovelluskauppaan ilmestyi hiljattain outo sovellus, joka vaikutti kovasti maailman suosituimman pikaviestimen sovellukselta. WhatsApp Inc. -kehittäjän sovellus nimeltä Update WhatsApp Messenger oli kaikin puolin aidon näköinen sovellus, mutta olikin huijaus.

Ennen kuin sovellus huomattiin poistaa, niin sitä oli ladattu jo yli miljoona kertaa, kertoo The Hacker News. Sovellus oli päässyt ohi Googlen tarkastusten aidolla WhatsApp Inc. -nimellä unicode-merkin ansiosta, jota ei näytetä käyttäjälle, mutta jonka ansiosta se eroaa aidosta nimestä.

Sovelluksella ei kuitenkaan tietysti päässyt käsiksi WhatsApp-keskusteluihin, vaan se oli suunniteltu esittämään mainoksia käyttäjälle. Tämän lisäksi se pyrki asentamaan jonkin toisen haittasovelluksen ja piilottautui tyhjän nimen sekä ikonin avulla. Luonnollisesti mikäli latasit kyseisen sovelluksen, niin se on syytä poistaa välittömästi.

Google on sittemmin poistanut sovelluksen sovelluskaupasta. Alla kuva sovelluksen näkymästä Google Play-kaupassa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.