Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google päivitti Pixel 2 -puhelimia ja korjasi näyttöongelmia

Puhelinvertailu

Google päivitti Pixel 2 -puhelimia ja korjasi näyttöongelmia
Google on julkaissut marraskuun tietoturvapäivityksen Pixel 2 -puhelimille. Samalla yhtiö julkaisi ensimmäisen todennäköisesti vähintään kahdesta korjauksesta, joilla pyritään parantamaan kovasti parjattuja näyttöjä.

Googlen huipppuhelinten näytöissä havaittiin heti testaajien toimesta muutama ongelma. Yksi näistä oli kovasti sinertäväksi kapeammasta katselukulmasta näyttöä katsottaessa. Tähän tuskin tulee ainakaan täydellistä korjausta, sillä kyse on pitkälti OLED-paneelin ominaisuudesta.

Tämän lisäksi kuitenkin monet moittivat myös näytön anemisuutta ja hyvin kalpeita värejä. Nyt tähän on tullut parannusta sekä Pixel 2 että Pixel 2 XL -malliin. Android Police kertoo, että Google on lisännyt Androidin asetusvalikkoon uuden toiminnon, jolla näytöstä saa värikylläisemmän.

Valinnan voi tehdä menemällä asetuksista Display->Advanced->Colors ja sieltä pitäisi päivityksen jälkeen löytyä valinnat Boosted, Natural ja Saturated, joista jälkimmäinen tarjoaa eloisimmat värit.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja