Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google tuomassa ravintoloiden jonotusajat Mapsiin

Puhelinvertailu

Google tuomassa ravintoloiden jonotusajat Mapsiin
Google on uudistamassa huippusuosittua karttapalveluaan uudella ja varsin mielenkiintoisella ominaisuudella. Luonnollisesti Google Maps tarjoaa paljon tietoa monenlaisista yrityksistä, kenties tärkeimpänä ravintoloista. Nyt uusi ominaisuus pyrkii helpottamaan ravintolan valitsemista.

Ravintolasta jo nykyisin tietysti näkee Googlen kartoista suoraan muun muassa aukioloajat, arvosteluja sekä useimmiten jopa kuvia. Uusi ominaisuus kuitenkin helpottaa varmasti ravintolavalintaa entisestään melkoisesti, sillä se auttaa välttämään jonoja.

Alkuun jonotilanteesta, ainakin Suomessa, löytyy todennäköisesti heikosti tietoa, mutta ominaisuus on kuitenkin varmasti tervetullut ja nopeasti parantuu ajan saatossa.

Jo aiemmin Google Maps on tarjonnut ravintoloista, ja muista yrityksistä, näkymän, josta voi tarkastaa tietyn päivän ja tunnin perusteella sen kiiretilan. Joissain tapauksissa ominaisuuteen on tuotu myös livetiedot, mutta nyt sitä tarkennetaan jonotusajalla.

Ravintolan tunnittaisen suosin sekä livetilanteen lisäksi kerrotaan myös keskimääräinen vietetty aika ravintolassa sekä uusimpana ominaisuutena keskimääräinen jonotusaika tunneittain ja päivittäin sekä alla kyseisenä ajankohtana. Ominaisuuden avulla on siis helppo välttää vaikkapa yli tunnin odotus, jos aikaa ei ole tuhlattavaksi.Googlen mukaan se tuo ominaisuuden saataville, joskaan ei paljasta kenelle kaikille, ja se tukee heti liki miljoonaa ravintolaa. Nähtäväksi jää miten nopeasti se rantautuu Suomeen.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja