>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Snapchat uudistuu totaalisesti – Käyttäjien pakoa pelätään

Manu Pitkänen

Snapchat uudistuu totaalisesti – Käyttäjien pakoa pelätään
Huippusuosittu pikaviestipalvelu Snapchat on uudistumassa perinpohjaisesti, kertoo Snapin toimitusjohtaja Evan Spiegel yhtiön osavuosituloksen julkistamisen yhteydessä. Tarkoituksena on puuttua käyttäjäkunnan antamaan pitkäaikaiseen kritiikkiin.

Spiegelin mukaan yhtiön korviin on kantautunut käyttäjäkunnan sisältä jo pidemmän aikaa näkemyksiä, että Snapchat on vaikeaselkoinen ja hankala käyttää. Palautteen pohjalta yhtiö on päättänyt vihdoin ryhtyä konkreettisiin uudistustöihin, jotta käyttäjäpohja voisi edelleen laajentua eikä vaikeakäyttöisyys muodostaisi estettä kasvulle.

Samaan aikaan Snap kuitenkin tiedostaa uudistukseen liittyvät riskit. Vanhat käyttäjät eivät välttämättä pidä uudesta käyttöliittymästä ja hallintamekaniikasta, minkä takia sovelluksen käyttö voi ainakin lyhyellä aikavälillä vähentyä. Sovelluksen uudistaminen voi Spiegelin mukaan aiheuttaa jopa haittaa yhtiön liiketoiminnalle.Snapchat aikoo samalla luoda uuden Android-sovelluksen, jossa ohjelman taustalla oleva tekninen toteutus pistetään vaihtoon. Uusi sovellus tulee saataville valikoiduilla markkinoilla ennen laajemman levityksen aloittamista.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.