Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iPhonet uudistuvat vihdoin ensi vuonna – Tällainen on halpismalli

Manu Pitkänen

iPhonet uudistuvat vihdoin ensi vuonna – Tällainen on halpismalli
Applen tämän vuoden puhelinmallisto jakautuu muotoilullisesti voimakkaasti kahtia. On tulevaisuuteen kurkotteleva iPhone X ja lisäksi vanhaa aikaa edustava iPhone 8 sekä iPhone 8 Plus.

Ensi vuonna mallisto yhtenäistyy hieman, arvioi KGI Securitiesin analyytikko Ming-Chi Kuo. Vuoden 2018 syksyn iPhone-mallisto koostuu hänen ennusteensa mukaan 6,5- ja 5,8-tuumaisista puhelimista sekä 6,1-tuumaisesta LCD-näyttöisestä iPhonesta. Kahdessa ensinnä mainituissa käytetään OLED-paneelia. Ero paneeliteknologioissa viittaisi siihen, että LCD-näyttöinen malli segmentoidaan "edulliseksi" iPhoneksi.

Kaikissa ensi vuonna esiteltävissä iPhoneissa on todennäköisesti Face ID -kasvojentunnistus. Näin ollen puhelimissa siirrytään iPhone X:n kaltaiseen designiin – myös LCD-näyttöisessä mallissa.

Paljoa muuta kerrottavaa Kuolla ei vielä ole tulevista iPhoneista. Voidaan kuitenkin melko turvallisesti arvioida, että Applen edistävän AR-teknologian hyödyntämistä niin ohjelmisto- kuin rautatasollakin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.