Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Valokuvaaja vertasi iPhone X:n Portrait Lighting -ominaisuutta oikeaan studiovalaistukseen

Puhelinvertailu

Valokuvaaja vertasi iPhone X:n Portrait Lighting -ominaisuutta oikeaan studiovalaistukseen
Luonnollisesti tämän vuoden iPhonen tärkeimmät uudet ominaisuudet ovat iPhone X:stä löytyvä suuri, liki reunukseton näyttö sekä Face ID -kasvojentunnistus. Uusissa iPhone-malleissa on kuitenkin paljon muutakin uutta, joita löytyy myös iPhone 8:sta ja erityisesti iPhone 8 Plussasta.

Yksi uusista ominaisuuksista on iPhone 8 Plussasta ja iPhone X:stä löytyvä Portrait Lighting -ominaisuus, jolla simuloidaan studioiden tarjoamia valaistusmahdollisuuksia ilman lisävärkkejä. Kaksoiskameraan luottava järjestelmä pyrkii tekoälyn avustuksella muokkaamaan valaistusta niin, että kohde vaikuttaa siltä kuin kameran takana olisi studiolamppuja.

Niinpä valokuvaaja Daniel DeArco testasi kuinka iPhone X ja sen Portrait Lighting -ominaisuus pystyvät replikoimaan aidon studion valaistuksen, ja julkaisi videon YouTubessa.

Kuten oheiselta videolta näkyy, niin iPhone X:llä otetut kuvat ovat varsin hyviä ja jotain valokikkailua niissä selkeästi tehdään, erityisesti studiovaloefektissä, mutta aitojen valojen tasolle ne eivät missään nimessä päässeet. Studiovalojen kanssa iPhone X:llä oli kuitenkin hienoisia ongelmia tarkentaa, joten kenties parempi vaihtoehto on käyttää kunnollista järjestelmäkameraa studiokuvien ottamiseen ja pysyä iPhonen valoefekteissä.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja