Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iPhone 8 ja X latautuvat pian nopeammin – Applelta tulossa päivitys

Manu Pitkänen

iPhone 8 ja X latautuvat pian nopeammin – Applelta tulossa päivitys
Apple nostaa iOS 11.2 -päivityksen myötä iPhone 8:n ja iPhone X:n langattoman latauksen maksimitehoa 7,5 wattiin. Tällä haavaa iOS 11 tukee langatonta latausta vain viiden watin teholla.

Maksimiteholla iPhone 8:aa ja iPhone X:ää voi ladata millä tahansa latausalustalla, joka teknisesti vain tukee latausta 7,5 watin teholla. Tuki ei siis rajoitu pelkästään yhteistyökumppaneiden, kuten Belkinin ja Mophien tuotteisiin. Nopeampi langaton lataus vaikuttaisi tulevan mahdolliseksi luultua aikaisemmin, sillä Applen arveltiin pidättelevän päivitystä ensi vuoden alkuun saakka, jolloin yhtiö tuo markkinoille oman AirPower-latausalustan.

Tällä hetkellä iOS 11.2 on vielä beta-asteella, mutta päivityksen uskotaavan valmistuvan tulevien viikkojen aikana eli vielä tämän vuoden aikana.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.