Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tällainen on OnePlus 5T

Manu Pitkänen

Tällainen on OnePlus 5T
Suomessa Elisan kautta huippusuosioon noussut OnePlus on esitellyt uuden lippulaivapuhelimen, OnePlus 5T:n. Uutuudessa on paljon yhteistä toukokuussa julkistetun OnePlus 5:n kanssa, mutta oleellisia erojakin löytyy.

Huomattavin ero löytyy puhelimen näytöstä, jonka uusi 18:9-kuvasuhde vaikuttaa olennaisesti myös laitteen muotoiluun ja ulkonäköön. OnePlus on joutunut raivaamaan tilaa korkeammalle näytölle siirtämällä sormenjälkilukijan näytön alapuolelta takakuoreen. Näytön tarkkuus ei sinänsä ole kasvanut vanhasta (Full HD), mutta kuvasuhteen muutoksen myötä pikselirivejä on tullut kuitenkin muutama lisää (2160x1080 pikseliä).

Puhelimen fyysinen koko ei ole juurikaan kasvanut, vaikka AMOLED-näyttö onkin 6,01 tuuman kokoinen. Lisätuumat on saatu kompensoitua kapeammilla kehyksillä.

OnePlus 5T sisältää keväällä esitellyn edeltäjänsä tavoin 16 ja 20 megapikselin kennoista koostuvan takakameran sekä 16 megapikselin kennolla varustetun etukameran. Pääkameran 20 megapikselin kennon eteen on istutettu aiempaa kirkkaampi optiikka ja samalla polttoväli on lyhentynyt, joten kamera ei sovellu enää entiseen tapaan zoomaukseen. OnePlus lupaa algoritmipohjaisen zoomauksen kompensoivan tätä puutetta. Optiikan vaihtoa perusteltiin paremmalla hämäräkuvauksella.Suorituskyvystä vastaa Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri ja käyttömuistia on mallista riippuen 6 tai 8 gigatavua (tallennustilaa 64 tai 128 gigatavua). Akun kapasiteetti on yhä 3 300 milliampeerituntia ja puhelin tukee nopeaa Dash-pikalatausta.

OnePlus 5T saapuu myyntiin 21. marraskuuta ja hintaa sillä on 499e (64/6GB) tai 559e (128/8GB). Laitetta myydään muun muassa OnePlussan oman verkkokaupan sekä Elisan välityksellä.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja