Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kestävyystestaaja OnePlus 5T:stä: Takapaneeli iPhonea kestävämpi ja laitteen hinta iPhonen takalasin korjausta pienempi

Puhelinvertailu

Kestävyystestaaja OnePlus 5T:stä: Takapaneeli iPhonea kestävämpi ja laitteen hinta iPhonen takalasin korjausta pienempi
OnePlus esitteli viime viikolla uuden huippupuhelimen, joka parantaa hieman kesällä esitellystä OnePlus 5:stä. Uudistukset olivat verratain pieniä, mutta suurempi näyttö ja sormenjälkilukijan muutokset vaikuttivat myös ulkoiseen olemukseen.

Älypuhelinten kestävyystestaaja Zach Nelson on julkaissut uuden videon YouTubessa omalla JerryRigEverything-kanavallaan, jossa tarkastelee tällä kertaa OnePlus 5T:n kestävyyttä. Oletuksena tietysti on, että kestävyys on samalla tasolla kuin edeltäjässä, koska kyse on niin läheisestä sukulaisesta, mutta miten näytön ja sormenjälkilukijan muutokset vaikuttivat kestävyyteen?

No eivät kovinkaan paljoa, sillä tämäkin OnePlus-malli kesti kidutusta varsin hyvin. Erikoisessa, ja hieman kyseenalaisessa, polttotestissä näyttöön jäi merkki, mutta muuten laite läpäisi testit lähes moitteetta. Käytännössä koko laite on etupaneelia lukuunottamatta kestävää metallia, joten kestävyys on kohdillaan.

Zach huomauttaa vieläpä, että koko laitteen hinta on edullisempi kuin iPhone X:n takalasin korjaaminen. Lisäksi lasinen takapaneeli on iPhone X:ssä ja iPhone 8:ssä myös varsin herkkä rikkoutumaan, mutta kyseisten iPhone-mallien tavoin OnePlussasta ei löydy langatonta latausta.Laitteesta ei löydy tosin vedenkestävyydestä kertovaa IP-sertifikaattia, josta miinuspisteet, joskin joidenkin epävirallisten kokeilujen perusteella ainakin OnePlus 5 on melko kestävä pieniä vesivahinkoja vastaan.

Koko kidutusvideon näet alta.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.